det här är vår historia

Idag jobbar nio personer på Act Mediebyrås kontor i centrala Karlstad. Ofta har vi dessutom praktikanter hos oss som lär sig mer och förstärker vårt team. Vi är ett gäng glada, kunniga och kreativa personer som älskar det vi gör. Vi jobbar med annonsering och med att skapa innehåll till digitala kanaler och traditionella medier. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande lösning när det kommer till deras behov inom annonsering och innehållsproduktion.

målgrupp ikon
Var-historia3

Vi har kul på jobbet och vi tror att det märks. På Act Mediebyrå är grundtanken att alla ska göra det de är bäst på och tycker är roligt. Vi tror på att man mår bäst när man får göra meningsfulla och utvecklande saker på jobbet. Därför har vi alla fått skriva våra egna arbetsbeskrivningar. Eftersom vi också tycker om att ha kul ihop tränar vi tillsammans på arbetstid. Dels för att vi gillar det och dels för att det får oss att må bättre.

Var-historia2

För oss är oberoendet viktigt och ända från starten har Act Mediebyrå varit en oberoende partner. Det här är så viktigt för oss eftersom vi alltid ser till våra kunders bästa när vi gör medieval och ger medierådgivning. Vi är transparenta, tydliga och redovisar alltid äkta siffror. Det här innebär att vi aldrig tar någon kick back från någon aktör när vi väljer mediekanal. Vi är på din sida! Vi använder våra kontakter och vår erfarenhet när vi förhandlar fram de bästa annonspriserna till dig.

Dekorativ bild
Streck mellan boxar
ikon hjärta
Var-historia4

Act Mediebyrå startades 2012 av Tony Gustafsson. Sedan dess har både medielandskapet och Act Mediebyrå förändrats. Från att mestadels ha jobbat med marknadsföring inom traditionella medier har Act över tid allt mer gått åt de digitala kanalerna. En given utveckling, sett till hur förutsättningarna förändrats. Efterfrågan har också utvecklat Act till att inte bara jobba med annonsering och marknadsföring, utan även producera innehåll som text, foto, film, grafisk design och webb.