Vi ställer om – erbjuder digitala utbildningar

De senaste veckorna har varit omtumlande, minst sagt. Många av oss har behövt göra förändringar på ett eller annat sätt. Vi på Act Mediebyrå har därför valt att även erbjuda våra utbildningar digitalt för att göra dom tillgängliga för ännu fler.

Vi erbjuder utbildningar inom sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn, Google, Google Ads, Google Analytics men även inom att skapa Innehåll och SEO, sökmotoroptimering.

Johan Kullberg är utbildningsansvarig på Act Mediebyrå och har lång erfarenhet av att leda utbildningar kring sociala medier för företag i olika branscher. Han menar att situationen vi ser just nu där företag tvingas minska sin verksamhet, ändå kan utnyttjas inför framtiden.

– Just nu är ett guldläge för de företag som har extra tid över till att fortbilda sig, säger han.

Tid för fortbildning

För företag som tvingats korttidspermittera medarbetare på grund av vikande efterfrågan kan det nu finnas öppningar för att just fortbilda sig och öka sina kunskaper kring frågor där man i vanliga fall inte riktigt hunnit med.

Johan Kullberg menar också att det som företag är viktigt att fortsätta behålla en digital närvaro.

– Att helt avsluta sin digitala närvaro nu är ingenting jag rekommenderar, säger han. De företag som går ner i aktivitet online nu kommer få en brant uppförsbacke längre fram när situationen börjar komma tillbaka till den normala igen, säger han.

Det har både med varumärket och de digitala plattformarna att göra.

– Algoritmen fungerar på så sätt att om du helt försvinner behöver du jobba extra hårt för att komma tillbaka till den position du kanske har byggt upp under en längre tid, säger Johan Kullberg, utbildningsansvarig.

Viktigt att behålla viss närvaro

Därför, menar han, är det viktigt att behålla en liten närvaro även om man upplever att man kanske inte vill lägga lika mycket tid, pengar eller energi på marknadsföring som man brukar.För de företag som väljer att fortsätta, menar Johan, kan man nu se en fördelaktig situation online.– Många företag har minskat ner på sin digitala marknadsföring vilket innebär att det finns mer utrymme i de digitala kanalerna. Det innebär att konkurrensen bland den betalda annonseringen är mindre, säger han.

Flexibla, digitala utbildningar

Våra utbildningar är flexibla både gällande upplägg och innehåll.

– Vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och vad just du vill lära dig. Dessutom finns inga begränsningar gällande hur många ni vill vara under våra digitala utbildningar.

Vi kan lägga upp din utbildning precis som du vill ha den och kan antingen köra ett webinar eller via Teams.

– Det har hittills fungerat jättesmidigt. Nyligen höll jag utbildning via Handelskammaren för ett antal företag och det fungerade väldigt bra, säger Johan Kullberg.

Upplägg och tid bestämmer du själv, liksom vad du vill lära dig mer om.

Är du intresserad av någon av våra utbildningar? Kontakta Johan Kullberg på johan@actmediebyra.se eller ring på 054-203 34 62.

dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

kontakta oss