Utbildning
Rekryterings-annonsering

När det kommer till rekrytering av nya medarbetare är annonsering på sociala medier ett av de absolut effektivaste tillvägagångssätten för att hitta rätt. Vi har sysslat med rekryteringsannonsering i många år och kan genom vår utbildning lära dig vad du ska göra, tänka på och undvika. Vi ger dig redskapen som underlättar rekryteringsprocessen genom att pricksäkert annonsera till rätt målgrupp och på rätt plattform. Vår utbildning i rekryteringsannonsering är noga skräddasydda efter behov och önskemål.
”Vi kunde inget innan men känner nu att vi fått bättre förståelse vad vi kan göra med annonsering i stort och inte bara gällande rekryteringar. Givande dagar som gav mersmak!”

Jessica Johnsson
Chef för marknadskommunikation på Somas i Säffle

Målgruppen är A och O

För en kostnadseffektiv rekryteringsannonsering behöver du kartlägga vilken målgrupp du ska nå. Vi genomför en målgruppsanalys där vi kartlägger personer utifrån geografi, demografi, intressen och beteende. När målgruppen är fastställd bestämmer vi vilka kanaler som är bäst lämpade att annonsera på för att nå ut med rätt budskap till rätt person.

Kanalvalet spelar roll

Varje kanal har sina fördelar, medan Facebook har storlek och räckvidd har LinkedIn en mer pricksäker och exakt form av sökning som lämpar sig för vissa yrkestitlar och områden. Med hjälp av annonseringsverktyget på LinkedIn kan du styra annonserna mot en specifik titel, befattning, bransch och utbildning. På så sätt kan du med en mindre population få bättre träff.

Facebook, å sin sida, är fortfarande världens största sociala medieplattform med åtta av tio svenska internetanvändare över 16 år som medlemmar. I vår utbildning lär du dig hur du ska annonsera och använda varje plattforms styrkor för att träffa precis rätt person och målgrupp.

Vad innehåller utbildningen?

Fler utbildningar

Rekryteringsannonsering

Boka utbildning

Är du intresserad och vill veta mer om någon av våra utbildningar? Kontakta Johan Kullberg på 054-20 33 462 eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.