Utbildning
SEO och SEM

Google är i dag den absolut största sökmotorn, och därför också det största slagfältet för företagen. Vi erbjuder utbildningar inom SEO, search engine optimization, och SEM, search enigine management. Utbildningen kräver inga förkunskaper utan vi skräddarsyr den helt enkelt efter dina behov.

Synlighet är en självklarhet

SEO spelar en central och viktig roll när det gäller synlighet för din webb. Google är den dominerande sökmotorn, både på en global och nationell nivå. Det är därför viktigt att tänka på hur man formulerar, och strukturerar, sin webbplats och texter. Genom ordens placering, vikt och användning får du en attraktivare webbplats – både för dina kunder och Google. Med hjälp av rätt verktyg kan man synas på de sökord som är viktiga för just ditt företag. Det gör det lättare för personer att hitta till din webbplats, och således driva rätt person till relevant sida.

Välj rätt sökord

Se internet som en skog, din webbplats som en orienteringskontroll och varje sökord som en del av kartan. För att få potentiella kunder att hitta till just dig är det viktigt att veta hur de tar sig dit – och det börjar med dig. Vilka ord förknippas din verksamhet med och hur kan de maximeras för att så många som möjligt ska hitta till din webbplats. Med vår utbildning i SEO och SEM får du verktygen att hitta rätt sökord och kunskap på hur du gör webbplatsen bättre för besökaren och Google.

Vad innehåller utbildningen?

Fler utbildningar

Google - SEO & SEM

Boka utbildning

Är du intresserad och vill veta mer om någon av våra utbildningar? Kontakta Johan Kullberg på 054-20 33 462 eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.