webbutveckling

Webbutveckling ikon

modern webbutveckling

Behöver du en ny webbsida? Vi designar, bygger och sökmotoroptimerar din webbplats för att du ska bli sökbar och nå fram genom bruset.  Sitter du idag på en omodern hemsida som behöver göras mer modern och användarvänlig så kan vi hjälpa dig.  Alla våra webbsidor är enkla att uppdatera så att du kan sköta driften själv om du vill. När vi har byggt klart din webb utbildar vi dig och visar hur du på bästa sätt ska ta hand om den. Vill du, kan vi även ta hand om driften. Vi är dessutom återförsäljare av webbhotell där vi kan lägga våra sidor. Det innebär att vi hela tiden har tillgång att enkelt administrera din webbsida och lösa problem. För dig som kund innebär det en enkelhet i och med att du bara behöver ha en kontaktperson. Vi bygger ofta våra webbar i wordpress men om du har specifika önskemål har vi kunskap att lösa det allra mesta.

budskap ikon

ditt budskap

När vi bygger en ny webb utgår vi alltid från din affär, dina besökare och dina önskemål. När skissen är godkänd av dig börjar vi bygga. Vi använder inga särskilda teman när vi bygger webbar så du kan få ditt utseende och dina funktioner utifrån din verksamhets behov. Det är både flexibelt och användarvänligt. Vi kodar också egna lösningar utifrån dina önskemål. Vill du ha funktioner som till exempel bokningssystem, ett nyhetsflöde eller något annat som är specifikt för din verksamhet fixar vi självklart det. När det inte finns några standardiserade färdiga lösningar som passar din verksamhet, skräddarsyr vi helt enkelt en lösning åt dig. Självklart är din nya sida byggd hos oss fullt responsibel på alla typer av enheter. 

Seo ikon

seo för webb

En webbplats ska vara visuellt tilltalande. Det vill säga ha ett snyggt utseende med bra bilder, filmer och relevant information. Men det räcker inte. 95 procent av svenskarna använder idag Google som sökmotor. Därför är det viktigt att just din verksamhet är sökbar. Det är precis det sökmotoroptimering handlar om; att vara sökbar på Google. Vi gör alltid en sökordsanalys för att hitta rätt sökord för din webb. Vilka sökord vi vill använda och vilka sökord som har bäst potential. Vi är experter på SEO och jobbar dagligen med detta. Därför designar och bygger vi inte bara webbsidor, vi gör dessutom så att du blir relevant för de som söker efter just dina tjänster. Vi är experter på sökmotoroptimering och hjälper dig nå ut till nya kunder.

Webb, bilder, film och text