Webb

Webbutveckling

Modern webbdesign

När vi bygger en ny webbplats utgår vi alltid från ditt varumärke, din målgrupp och dina önskemål. I startskedet utformar vi en webbskiss som är designad efter dina preferenser. När skissen är godkänd av dig börjar vi bygga och utveckla din nya webbplats. Vi använder inga särskilda teman när vi bygger din webbplats, så du kan få ditt utseende och funktioner utifrån dina behov. Det är både flexibelt och användarvänligt. Vi kodar också egna lösningar utifrån dina önskemål. Vill du ha funktioner som till exempel bokningssystem, ett nyhetsflöde eller något annat som är specifikt just för din verksamhet fixar vi självklart det. Självklart är din nya webb användarvänlig och responsiv på alla enheter.

Rätt budskap och funktionalitet

Vi på Act Mediebyrå säkerställer att du får rätt funktioner, design och integrationer som går överens med din verksamhet. Olika verksamheter kräver olika funktioner, därför ser vi till att göra din webbplats specialanpassad efter just dina preferenser. Så som enkelheten att komma i kontakt med dig och framföra dina produkter eller tjänster på ett smakfullt sätt. En annan viktig aspekt är hastigheten på din webb. Idag har man inte många sekunder på sig att fånga sin målgrupp och därför ser vi alltid till att optimera din webbplats resurser så den fungerar och läser in i snabb hastighet. Vi utvecklar din webbplats i WordPress som grund, men har kompetens och kan hjälpa dig utefter behov.
webbplats

Så hjälpte vi Beyond by Borgelid

Roger Borgelid har jobbat i över 30 år som fotograf och fångat fantastiska ögonblick runt om i världen med sin kamera. Han önskade en ny webb där vackra miljö- och personfoton ska genomsyras genom hela webbplatsen och visa vad Beyond by Borgelid har att erbjuda.

Genom en god kommunikation med Roger Borgelid har vi utformat webbplatsen enligt önskemål där hans vackra fotografier och kunskap tydligt kommer fram. Webben ska verka som en inspirerande portfolio för samtliga besökare, men också nya kunder inom offentlig verksamhet.