Webb
SEO

Sökmotoroptimering

En webbplats ska vara visuellt tilltalande. Det vill säga ha ett snyggt utseende med bra bilder, filmer och relevant information. Men det räcker inte, 97 procent av svenskarna använder idag Google som sökmotor. Därför är det viktigt att just din verksamhet är sökbar på Google. När vi genomfört din sökordsanalys skapar vi rätt innehåll på din webbplats – som matchar med rätt sökord. Sökordsoptimering spelar en viktig roll när det kommer till synlighet på din webbplats. Genom ordens placering och användning för du en attraktivare webbplats för både Google och din målgrupp. Vi är digitala experter på SEO och jobbar dagligen med detta. Därför designar och bygger vi inte bara webbsidor, vi gör dessutom så att du blir relevant för de som söker efter just dina tjänster. Vi är experter på sökmotoroptimering och hjälper dig nå ut till nya kunder och vara synliga på rätt plats.

Vikten av ditt innehåll

Google är idag den största sökmotorn och är en stark kanal för att hitta nya kunder. Genom SEO kan du påverka din målgrupp att hitta rätt direkt. Sökmotoroptimering handlar främst om att optimera innehållet på din webbplats så det matchar med de sökningar som görs av din målgrupp. Google har även riktlinjer på hur en webbplats ska vara uppbyggd och innehålla. Därför är våra digitala specialister certifierade inom Googles verktyg och hjälper dig med funktionalitet, struktur och innehåll på din webbplats. En framgångsrik sökmotoroptimering är betydande för att få fler relevanta sökningar och personer till din webbplats – på ett kostnadseffektivt sätt. SEO kan ta tid men när det väl sitter på plats kommer din webbplats organiska synlighet öka. Dessutom betalar du ingenting för de organiska klicken vilket kommer löna sig i framtiden.
Webbplats

Så hjälpte vi Brightec Home

”Det har varit så enkelt att jobba med Act Mediebyrå. Genom bra projektplanering och enkla processer har de prickat helt rätt gällande design av vår nya webbplats samt SEO-anpassade texter. Vi har aldrig tidigare haft så lite korr som när vi jobbat med Act. Dom förstår oss på riktigt, är kompetenta och vi är supernöjda!”

Daniel Bäckrud
Business Director, Brightec Home