Webb
Användarupplevelse

Användarupplevelse eller UX (user experience) är användarnas upplevelse av en tjänst eller produkt på din webbplats. Vi på Act Mediebyrå lär känna din målgrupp och kartlägger din målgrupps behov för att sedan skapa en så användarvänlig webbplats som möjligt.

UX / Användarupplevelse

När vi besöker en webbplats får vi en upplevelse och en känsla. Det kan vara att det är enkelt att hitta vad man söker och resulterar i ett smidigt besök på webbplatsen. Men det kan också vara så att man blir irriterad över att knappar inte är klickbara eller länkar fel.

Vi har hela tiden en möjlighet att hjälpa besökaren att fatta beslut och leda dem rätt. Det kan vi göra med hjälp av färg, form, bilder och information som tillsammans skapar en helhet som förenklar besöket men också genererar aktiva beslut.

När vi designar din webbplats har vi användarens behov i fokus. Det är personen som faktiskt ska använda tjänsten som ska få en bra upplevelse – inte personen som programmerar eller designar den. 

Så jobbar vi

Webbplats

Så hjälpte vi Brightec Home

”Det har varit så enkelt att jobba med Act Mediebyrå. Genom bra projektplanering och enkla processer har de prickat helt rätt gällande design av vår nya webbplats samt SEO-anpassade texter. Vi har aldrig tidigare haft så lite korr som när vi jobbat med Act. Dom förstår oss på riktigt, är kompetenta och vi är supernöjda!”

Daniel Bäckrud
Business Director, Brightec Home