Webb

Personlig och levande webbplats

En modern, sökbar och responsiv webbplats är en otroligt viktig plattform för ditt varumärke. Din webbplats ska förmedla kvalitet och trovärdighet åt ditt varumärke och hjälpa besökaren att hitta vad hen söker. Vi hjälper dig att designa och utveckla din nya webbplats. 

Produktion webbplats

En tilltalande webbplats är viktigt för att skapa ett bra intryck och trovärdighet för ditt företag. Vi designar, bygger och sökmotoroptimerar din webbplats för att du ska bli sökbar och relevant. Din nya webb ska vara lika attraktiv som ditt företag och spegla ert erbjudande, vision och image. 

Först och främst vill vi att rätt personer hittar din webbplats, och därefter att dom stannar kvar. Därför är det viktigt att skapa en webb som är användarvänlig, sökbar och som matchar ditt varumärke. Webbplatsen ska vara enkel att använda på både mobil och dator. Vi tar fram en lösning till dig som är flexibel, lättarbetad och enkel att växa med. Vi på Act Mediebyrå tror på långsiktiga relationer och är noga med att lära känna dig och ditt företag för att kunna utforma en långsiktig webblösning som växer i takt med din verksamhet. Du får med andra ord en webbplats som är levande och personlig!

Skräddarsydd Webbplats

Våra digitala utvecklare hjälper dig att skräddarsy en ny webbplats genom att anpassa en lösning efter just dina behov. Tillsammans med dig säkerställer vi att du får rätt design, funktioner och integrationer som genomsyras av ditt företags grafiska identitet. Vi är också noga med att webbplatsen är sömlös med en smidig användarupplevelse. Vi bygger din webbplats så det sedan är enkelt för dig att uppdatera och sköta driften helt själv. Därför ser vi alltid till att utbilda dig och visa hur du på bästa sätt kan ta hand om din nya webbplats. 

Vårt största fokus är att du ska känna dig nöjd och nå dina mål när det kommer till vad webbplatsen ska generera. Vi är noga med att hålla en god kommunikation för bästa möjliga utformning av din nya webb. Med vårt egna webbhotell har vi hela tiden tillgång att enkelt administrera din webbplats. För dig som kund innebär det en enkelhet där du alltid kan kontakta oss vid frågor och funderingar.

Webbplats

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.