rekrytering

ikon för rekrytering

effektiv rekrytering

Jobbar du med rekrytering? Eller är ditt företag i behov av att anställa? Då kan vi hjälpa dig. Rekrytering handlar om att hitta rätt person till rätt plats. En förutsättning för det är att rätt person faktiskt nås av din rekryteringsannons. Att annonsera brett kan leda till många ansökningar där alla kandidater kanske inte är kvalificerade. Därför kan du med vår digitala modell för rekrytering vara säker på att du alltid når precis rätt målgrupp.

ikon för analys

skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr anpassade lösningar specifikt utifrån ditt behov. Vår modell är kostnadseffektiv och bygger, som allt annat vi gör, på målgrupper och mätbara resultat. Vi kan med stor precision annonsera rekryteringsannonser som når rätt personer med stor tillförlitlighet. Digital annonsering kan mycket effektivt nå personer med en viss befattning, utbildning, ålder, yrkesområde bransch eller bostadsort. Med vår hjälp lämnas ingenting inom din rekrytering åt slumpen. Vi utgår alltid ifrån din målgrupp när vi skapar annonser och väljer mediekanal utifrån det. Med hjälp av vår retargeting-annonsering kan vi dessutom öka sannolikheten att aktuella kandidater tar kontakt med dig.

Ikon för kontakta oss

lyckad rekrytering

Varför ska du då välja en extern aktör vid rekrytering? Jo, för att vi har stenkoll på det här med digital annonsering och marknadsföring. Och en framgångsrik rekryteringsprocess kan på flera sätt jämföras med en lyckad annonseringskampanj.

kontakta oss