annonsering

Webbutveckling ikon

digital annonsering

Vi är många som vill annonsera på internet. En utmaning idag när allt fler konsumerar sociala medier och är aktiva inom digitala kanaler är att konkurrensen om utrymmet ökar. Dessutom kan det vara svårt bara att hänga med i utvecklingen. Vad händer med Facebook? Hur ser de senaste trenderna på Instagram ut? Och vilka är fördelarna med att finnas på LinkedIn? Vi förstår att det kan vara krångligt att sätta sig in i och hålla koll på allting. Act Mediebyrå har stor kunskap och många års erfarenhet av att jobba med Facebooks annonseringsverktyg Ads Manager.

influencer ikon

sociala medier

Vi jobbar med annonsering i de stora etablerade digitala plattformarna som Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, och Snapchat men även med nyare former av betald annonsering som influencersamarbeten eller spelplattformen Twitch. Dessutom har vi såklart stenkoll på de traditionella medierna som tv, radio, bio, utomhusreklam, tidningar och andra tryckta medieformer.

PR ikon

betald annonsering

Idag räcker det inte alltid med att finnas i digitala kanaler och publicera i flödet. Vissa lyckas med detta men oftast behövs en skjuts från betald annonsering för att nå ut ordentligt. Vi har experter som är specialiserade på betald annonsering i de digitala kanalerna och de traditionella medierna. 

All vår annonsering baseras på din målgrupp och hur deras aktivitet ser ut på nätet och offline. Därför gör vi alltid en målgrupps- och medievalsanalys där vi kartlägger vilka du vill nå och vilka plattformar din målgrupp befinner sig på.

budskap ikon

mätbar annonsering

Med hög precision kan vi nå precis de grupper du vill för att få ut det mesta av din medieinvestering. Vi jobbar dynamiskt och flyttar budget kontinuerligt allt eftersom vi ser hur de olika kanalerna levererar. Vår smarta affärsidé som bygger på att vi är ärliga och transparenta gör också att du betalar dels för vårt arbete och dels för den faktiska mediekostnaden. Hos oss får du aldrig några dolda kostnader och vi tar bara betalt för verkligt arbete, även om det ibland bara är en kvart.

ikon för content

dynamisk annonsering

Eftersom vi hela tiden jobbar med mätbarhet kan vi med stor precision följa och utvärdera dina medieinvesteringar. Vi optimerar kontinuerligt och ser vilka kanaler som levererar bäst gentemot investerad budget. Därför kan en annonseringsplan hos oss börja brett i många kanaler och ibland sluta i en eller två kanaler som fungerat bäst mot målgruppen. Hos oss blir din plan levande och uppdateras hela tiden utifrån utvecklingen under kampanjen.

resultat ikon

flexibla kampanjer

Under en kampanj jobbar vi mot olika målsättningar och konverteringsmål, beroende på hur ditt behov och dina förutsättningar ser ut. Vi kan dessutom ta ett helhetsgrepp kring din kommunikation och skapa innehåll. Till exempel bilder, texter eller filmer som är lika viktigt som en bra annonseringsplan. Hör av dig till oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med något.

kontakta oss