utbildningar

ikon för analys

utbildning i sociala medier

Vill du komma igång med annonsering i sociala medier? Eller vill du bättra på dina kunskaper inom ett visst område? Act Mediebyrå skräddarsyr utbildningar inom digitala och sociala medier helt utifrån just ditt behov. Vi är experter på samtliga digitala kanaler med tillhörande annonseringsverktyg. Alla som använder sociala medier väljer frivilligt att lämna ut information om sig själva. Den här informationen kan användas fördelaktigt vid annonsering i digitala kanaler. Vi kan hjälpa dig som företag eller organisation att nå rätt målgrupp med rätt budskap.

PR ikon

facebook

För att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till rätt målgrupp krävs både kunskap och engagemang. Vi erbjuder utbildningar i Facebooks annonseringsverktyg Ads Manager. Ads Manager är ett verktyg som ger dig fler möjligheter. Du får tillgång till mer data, insikter och det gör att din annonsering blir mer träffsäker. Det har aldrig varit så viktigt som nu att ha en effektiv närvaro i sociala medier och digitala kanaler. Facebook är idag en stark kanal med högt användande och engagemang.

budskap ikon

google ads

Google är idag den absolut största sökmotorn om man ser till svenskarnas internetvanor. Att annonsera via Google Ads är därför ett kraftfullt verktyg om du vill lyckas med din marknadsföring. Vi erbjuder utbildningar i Google Ads oavsett vilka förkunskaper du har. Vi erbjuder alltid skräddarsydda utbildningar anpassade efter dina behov.

Ikon för utbildning

utbildningsledare

Johan Kullberg, specialist på annonsering i sociala medier, erbjuder utbildningar utifrån din kunskapsnivå och dina önskemål. Alla är välkomna till våra utbildningar och du behöver inga förkunskaper. Under en utbildning går Johan igenom hur de aktuella annonseringsverktygen fungerar och hur du kan stärka ditt varumärke och öka din försäljning. Utbildningen passar dig som vill komma igång med annonsering i sociala medier eller öka din kunskap ytterligare. Under våra utbildningar jobbar du teoretiskt och praktiskt med genomgångar och praktiska övningar. Därför får du gärna ta med din egen dator till utbildningstillfället.

Utbildning

Johan pratar om utbildning

kontakta oss