rådgivning

Rådgivning ikon

flexibel rådgivning

Oavsett om du har full koll på din marknadsplan eller känner att du behöver stöttning i vissa delar så kan vi på Act Mediebyrå hjälpa dig. Många känner idag att marknadsföring tar med och mer tid och att utvecklingen går allt snabbare. Det kan vara svårt att hålla koll på alla nya, digitala plattformar och att göra rätt val. Vi finns alltid ett samtal bort och kan hjälpa dig med allt från rådgivning i ett specifikt fall till att ta ett fullt marknadsansvar.

Ikon för jobba hos oss

oberoende medieval

Hos oss kan du får hjälp med rådgivning kring medieval och upplägg av kampanjer eller andra marknadsinsatser. Vi vet hur vi når rätt personer med din marknadsföring och samtidigt når bra resultat. Allt vi gör är baserat på kunskap, kompetens och erfarenhet. Våra medieval är också helt oberoende av medieleverantören. Det innebär att vi är en oberoende partner som inte tar någon kick back eller provision från de företag vi rekommenderar för din marknadsföring. Du investerar i tid och kunskap och får mätbara resultat tillbaka.
Ikon för annonsering

hjälp vid medieköp

Google är idag den uteslutande största sökmotorn om man ser till svenskarnas internetvanor. Att annonsera via Google Ads är därför ett kraftfullt verktyg om du vill lyckas med din marknadsföring. VI erbjuder utbildningar i Google Ads oavsett vilken förkunskap du har. Vill du kombinera din utbildning så den passar precis dina behov så gör vi alltid en skräddarsydd lösning för just dig.

kontakta oss