Innehållsproduktion
I dagens mediebrus gäller det att sticka ut

Vi på Act Mediebyrå kan det här med innehåll på digitala medier och hjälper dig anpassa din digitala närvaro genom relevant och engagerande content. Dina potentiella kunder ska förstå varför de ska välja just din verksamhet. Vi producerar genomtänkt innehåll, med rätt tonalitet utifrån ert varumärke.

Din digitala närvaro

Vi hjälper dig att synas och ha en tydlig digital närvaro. Eftersom vi alltid utgår efter dina behov skapar vi skräddarsydda lösningar för innehåll i de olika sociala kanalerna. Känner du att du varken har tiden, lusten eller kunskapen att publicera text, bilder eller filmer på sociala medier? Då kan vi ta ett helhetsgrepp och både producera material samt publicera och annonsera i dina digitala kanaler. Vi tar fram en strategi för hur din digitala närvaro ska se ut gällande ton, budskap och utförande. Sedan producerar och publicerar vi helt enkelt åt dig. Vill du hellre skapa eget innehåll och publicera kan vi hjälpa dig med en strategi. Du väljer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha från oss.

Innehåll som gör skillnad

Bra innehåll stärker ditt varumärke och leder till att rätt personer hittar till dig. Vi producerar innehåll till sociala medier, webben och vi gör även intervjuer, artiklar, och nyhetsbrev. Oavsett vilka kanaler du är verksam i vet vi vilken typ av innehåll som funkar bäst. Som digitala experter har vi på Act Mediebyrå koll på alltifrån textmängd på de olika plattformarna, vad som engagerar målgruppen och mycket mer. Utefter detta kan vi skapa en innehållstrategi till dina sociala kanaler som gör det enkelt att publicera rätt innehåll till din målgrupp. Vi producerar även längre texter för alla typer av sammanhang, så som artiklar, nyhetsbrev, interna dokument eller texter till din webbplats. Oavsett vad du har för behov så skräddarsyr vi en strategi anpassad för just dig.
Marknadspartner

Så hjälpte vi Hennickehammar

Hennickehammars Herrgård ville ha en partner som tog ett helhetsansvar för all marknadsföring när det kommer till verksamhetens tre huvuddelar konferens, privatgäster och bröllop.

Act mediebyrå tar idag ett helhetsansvar för Hennickehammars Herrgårds marknadsföring. De inkluderar drift av sociala medier, digital annonsering i Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och Google Ads. Strategiskt arbetar vi med en mediemix av digitala och traditionella medier och jobbar med dynamisk mediebudget.