Trycksaker
Tryckt marknadsföring

Vi hjälper dig med trycksaker inom alla kategorier, oavsett om du behöver visitkort, broschyrer, namnskyltar eller rollups. Tilltalande trycksaker hjälper ditt företag att sprida kännedom till potentiella kunder och tydliggör identiteten.

Tryckt marknadsföring

Vi hjälper dig längs hela vägen från idé till färdig produkt och producerar trycksaker utifrån dina behov. Det kan vara allt från visitkort, rollup, flyers eller broschyr till klistermärken, profilkläder och posters. Vi har etablerade kontakter med kostnadseffektiva tryckerier och har en gedigen kunskap om tryckprocessen. Vi sköter även alla kontakter om du vill det. Självklart producerar vi även allt material digitalt. Våra specialister rekommenderar vilka trycksaker just ni behöver och skräddarsyr en lösning efter dina behov.

Synlighet

I dagens mediebrus är det viktigt att synas både digitalt och analogt. Ska du i väg på en mässa? Eller har en viktig kampanj framför dig? Vi hjälper dig ta fram rätt material som går hand i hand med ditt varumärke. När vi producerar trycksaker utgår vi ifrån din grafiska profil. Om du inte har någon sådan så hjälper vi dig självklart att skapa en! Det är viktigt att ditt varumärke håller samma tonalitet genom all marknadsföring, därför är vi noga med att utgå från en grafisk profil. Hör av dig oavsett vilket behov du är i, så hjälper vi på Act Mediebyrå dig!

Tryckt marknadsföring

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.