Logotyp
Vi hjälper dig skapa en logotyp

Visuell igenkänning

En välgjord logotyp och grafisk profil är en förutsättning för att lyckas med din varumärkesprofilering. Logotypen ligger til grund för den grafiska profilen och ska fungera som avsändare till allt du kommunicerar. Logotypen ska spegla ditt företags verksamhet och ge människor en hint om vad ni gör och vad ni erbjuder.

Oavsett om du just har startat företag och behöver en logotyp eller redan har en befintlig logotyp som behöver moderniseras kan vi hjälpa dig. Din logotyp ska alltid utgå från vilken typ av tjänster du erbjuder och vad du vill signalera. För att hänga med i den digitala utvecklingen och samtidigt göra det extra tydligt vad företaget står för kan vi även animera logotypen.

Något som sticker ut

Vad är unikt för ditt företag? Vad gör att ni sticker ut mot konkurrenterna? Precis som när det kommer till en affärsidé ska dina styrkor och unika drag vara centrala i skapandet av en grafisk profil och logotyp. Alla företag har olika behov och vi ser till att din logotyp matchar din verksamhet och bransch och de unika krav som ställs. På så vis blir logotypen er signatur och något som skapar igenkänning hos era befintliga och potentiella kunder.

Tillsammans med dig sätter vi rätt tonalitet och känsla för din nya logotyp. Vi ser också till att den fungerar i alla olika sammanhang – på webbplatsen, broschyrer, annonser och profilmaterial.

Logotyp

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.