Grafisk produktion
Vi tar ditt varumärke till nästa nivå

För att bygga ett starkt varumärke krävs enhetlig visull kommunikation och en grafisk identitet som speglar din verksamhet. Genom en konsekvent design stärks igenkänningsfaktorn i din verksamhet, vilket är A och O för en framgångsrik marknadsföring. Vi på Act Mediebyrå hjälper dig forma ditt varumärke. 

Kommunikation som syns

En riktigt bra grafisk profil sätter grunden för din marknadsföring. Att din webbplats rent visuellt hänger ihop med dina annonser, din logotyp, bilen och profilkläder gynnar ditt varumärke eftersom den grafiska profilen är ansiktet utåt för din verksamhet. Vi kan det här med färg och form och kan hjälpa dig med att formge en profil som matchar din image och vision. Vi jobbar både digitalt och med trycksaker – allt för att din marknadsföring ska nå rätt målgrupp. Vi hjälper dig att ta ditt varumärke till nästa nivå.

Stärk ditt varumärke

Genom en tydlig grafisk profil och en unik logotyp som genomsyras av din verksamhet hjälper vi dig att sticka ut i branschen. Det ska framgå vilka element, färger, former och typsnitt som representeras av ditt företag. Dessutom ska ditt företags värderingar och ambitioner kommuniceras genom din grafiska profil. På så vis skapar vi en professionell och enhetlig kommunikation för ditt företag – som din målgrupp kommer känna igen.

Webbdesign

Vi designar och bygger din webbplats. När vi designar en ny webbplats utgår vi alltid från din grafiska identiteten så att hela ditt varumärke andas samma känsla och budskap. Har du ingen grafisk profil hjälper vi dig med att ta fram en så att besökaren får en tydlig bild av just ditt företag. Användarvänlighet och sökbarhet är två begrepp vi alltid utgår från när vi designar en ny webbplats. Användarvänlighet för att lära känna din målgrupp, hjälpa målgruppen att fatta beslut men också hjälpa dem lösa ett problem. Sökbarhet är precis som det låter, möjligheten att du faktiskt ska kunna hittas av din målgrupp. Syns du inte – finns du inte. Vi hjälper dig att synas. 

Webbplats

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.