Film och foto
Fotografering

Mycket av det som händer på sociala medier idag är visuellt. Utan ett tilltalande bildspråk kan ett innehåll i värsta fall, falla platt. Höga krav på bildcontent kan ibland vara svårt att möta upp. Vi producerar bilder till alla typer av kanaler och hjälper dig att ta fram ett bildmanér.

Foto i digitala medier

Idag utgör foto och det visuella en allt större del av kommunikationen på sociala medier. Kraven på ett tydligt bildspråk och relevant innehåll är idag nästan ett måste för att nå fram i digitala kanaler. Trots att alla idag har tillgång till en bra kamera i mobilen kan det fortfarande vara svårt att ta bra bilder som visar ditt budskap. Det kräver kunskap om både färgredigering och bildkomposition. Att en bild uppfattas som ärlig och genuin betyder inte att den ska vara oskarp eller dåligt utförd. Vi kan det här med bilder och hjälper dig gärna med att producera bilder till din webb eller sociala kanaler.

Foto för webb

Vi hjälper dig med att fotografering nya bilder till din webbplats eller nya personalbilder? Då kan vi hjälpa dig med fotografering. Har du själv intresse för foto kan vi också hjälpa dig att ta fram ett bildmanér. Du kan då få hjälp med en strategi kring de bilder du ska kommunicera internt eller externt. Vi kan ta fram mallar och riktlinjer för ditt visuella språk som underlättar för dig om du själv ska producera bilder.

Produktbilder

Vi hjälper dig att ta produktbilder till din webbsida eller annonsering. Att ta riktigt bra produktbilder kräver rätt utrustning och en genomgående tanke så att alla dina bilder följer samma manér. Annars kan det lätt uppfattas som rörigt eller amatörmässigt. Vi har kunskapen och utrustningen för att kunna ta professionella bilder.

Bildredigering

Att redigera en bild kan ibland vara knivigt. Kanske har du tagit en bild som du är nöjd med men får inte riktigt till känslan du vill åt. Vi har stor kunskap om bildredigering och hjälper dig att få dina bilder precis som du vill ha dom. Ibland kan det också vara aktuellt att ta bort ett visst objekt i en bild eller frilägga en viss detalj. Vi kan hjälpa dig med alla delar i bildredigeringen.
Fotografering

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.