Film och foto
Filmproduktion

Rörligt material utgör idag en allt större del av våra flöden i digitala kanaler. Vi producerar alla typer av filmer till samtliga kanaler. Oavsett om du vill göra en reklamfilm för tv, informationsfilmer, rörligt material till sociala medier eller kanske en drönarfilm till webben, så kan vi hjälpa dig. Vi anpassar filmen efter målgrupp och de olika kanalerna.

Film i sociala medier

Är du aktiv på sociala medier har du säkert märkt att film och rörligt material blir allt vanligare. Film i sociala medier blir bara mer och mer populärt hela tiden. Det är ett personligt och enkelt sätt att kommunicera med din målgrupp. Dessutom premieras rörligt material av Facebooks algoritm som avgör hur många du i slutändan når med din annonsering eller ditt innehåll.

Varumärkesfilm

En varumärkesfilm kan användas i flera olika syften. Det är ett enkelt sätt att presentera vad ditt företag gör och vad ni står för. Den kan användas på webben, i annonseringssyfte eller vid rekrytering. En varumärkesfilm fungerar också bra som en start vid till exempel företagspresentationer eller andra events. Act Mediebyrå producerar filmer i alla längder, anpassade efter respektive kanal.

Reklamfilm

Film och rörligt material utgör idag en allt större och viktigare del av hur vi tar del av information. Det gäller både webbsidor och sociala medier eller andra digitala kanaler eller plattformar.  Film är ett enkelt och kreativt sätt att kommunicera med sin målgrupp och fördelarna med att använda sig av rörligt material är många. Vi på Act Mediebyrå producerar alla typer av filmer utifrån dina önskemål. Allt från innehåll i digitala kanaler till reklamfilm på TV eller bio.

Informationsfilm

Vill du visa upp dina produkter eller tjänster? Då kan vi på Act Mediebyrå producera film åt dig. Kanske ska du dra i gång en kampanj och annonsera digitalt? Isåfall kan en film om din produkt eller tjänst vara en viktig del av marknadsföringen. Våra filmer kan också användas internt för att förklara något eller externt på din webbsida. Dessutom är vi självklart ditt bollplank om du behöver hjälp med idéer. Hos oss kan få hjälp med allt från idé och manus till statister om det behövs.

Drönarfilm

Vill du ha en film med det där lilla extra? Då kan en drönarfilm vara det du letar efter. Din film får en extra dimension när du använder inslag av drönarsekvenser. Drönare är ett bra sätt att visa upp stora ytor eller byggnader på, få en lite annorlunda vinkel eller bara en riktigt snygg effekt. Vi har stor erfarenhet av att flyga drönare och följer alla regler och riktlinjer som gäller.
Film

Så hjälpte vi Askås

Askås ville ha hjälp att lyfta sitt varumärke, förstärka sitt arbetsgivarvarumärke, inför kommande rekryteringar och skapa referensfilmer. Act fick i uppdrag att ta fram idé och lösning. Act Mediebyrå har producerat nio filmer tillsammans med Askås som visats på TV samt i digitala kanaler. Vi har även tagit fram strategi, innehåll och skött annonsering i digitala, sociala och traditionella kanaler.