Digital marknadsföring
Uppföljning och optimering

En stor fördel med digital marknadsföring är möjligheten att kunna mäta resultat. Act Mediebyrå samlar data och analyserar resultaten som du får ta del av genom en uppföljning. Tillsammans med oss kan du själv bestämma eller få rekommendationer kring hur ofta du vill ta del av våra uppföljningar.

Mätbara resultat

Bland det viktigaste för oss på Act Mediebyrå är möjligheten att kunna presentera dina resultat. Vi samlar data och analyserar resultaten som du får ta del av. Med hjälpa av digitala kanaler kan vi mäta alla dina insatser och investeringar. Du får även insyn i Act Mediebyrås arbete och prestation. Det här innebär en trygghet för dig om kund.

Google Data Studio

Vi på Act Mediebyrå erbjuder dig möjligheten att få en egen levande resultatmodul. Vi bygger din Google Data Studio som är skräddarsydd efter dina behov och dina mål. Du kan följa alla resultat i realtid i en enkel plattform. Eftersom vi kopplar samman webb, sociala kanaler och Google så får du en plattform där du kan följa all data som samlas in. Vi rekommenderar Google Data Studio för dig som vill ha koll på resultat.

Dynamisk marknadsföring

Act Mediebyrå mäter hur ditt innehåll engagerar målgruppen på olika plattformar och ser vad som går bäst. I praktiken innebär det att de annonser och kanaler som fungerar bäst får mer utrymme och fokus. Detta är vad vi kallar dynamisk marknadsföring och innebär egentligen att vi hela tiden mäter, utvärderar och optimerar mediekanaler och budskap. För dig som kund innebär det här att vi hela tiden jobbar med att hitta den mest optimala kanalen och budskapet för just din annonsering.

Framtida rekommendationer

När du jobbar med oss får du alltid mätbara resultat och uppföljningar när du vill ha det. När vi avslutat en kampanj vill vi gärna ses för att gå igenom resultatet. Vi analyserar dina resultat och presenterar en sammanställning tillsammans med framtida rekommendationer. Det här gör vi för att både du och vi ska kunna dra lärdomar av de insatser vi gjort. Jobbar vi tillsammans under en längre tid lägger vi upp en form för avstämning som passar bra för dig och oss.

Content digitala medier

Så hjälpte vi Hyrbilar i karlstad​

Med sitt erbjudande om hyrbilar till privatpersoner och företag behövde Hyrbilar i Karlstad hjälp med att mer effektivt nå ut till nya kunder. De har själva inte tiden eller kunskapen att utföra ett aktivt marknadsföringsarbete och har också behov av rådgivning kring vart marknadsbudgeten ska investeras.