Digital marknadsföring
Medieval

När vi analyserat din målgrupp, deras behov och intressen kartlägger vi deras beteende. Vi undersöker vilka kanaler din målgrupp konsumerar och ger dig en rekommendation. Vi analyserar digitala, sociala och traditionella medier för att kunna sammanställa en så träffsäker strategi som möjligt.

Digital strategi

Vi undersöker och motiverar var din medieinvestering gör bäst nytta och gör en budgetfördelning därefter. Vi ser till att du syns på rätt plats och vid rätt tillfälle. Med vår strategi skapar vi ett behov och använder säljkraften till målgruppen via sociala kanaler. Därefter används Google för att fånga upp sökbehovet. Vi ser också till att ständigt vara uppdaterade kring utvecklingen av de olika kanalerna för att du ska befinna dig på rätt plats och nå rätt målgrupp över tid.

Välja rätt kanaler

Vi är experter på digitala medier och ger dig rekommendationer vart du ska annonsera för bästa möjliga utdelning. Utvecklingen går snabbt framåt och vi ser till att du alltid får uppdaterad information om det senaste genom omvärldsbevakning. Act Mediebyrå ser till att du befinner dig på de plattformar där säljkraften får störst genomslag för just ditt varumärke. Facebook, Instagram och Google är de största digitala plattformarna som svenskarna använder sig av idag. TikTok och Snapchat växer sig upp i åldrarna och är effektiva plattformar för att få ut ditt budskap på ett kostnadseffektivt sätt.
Annonsering

Så hjälpte vi Torsby kommun

Torsby kommun såg tidigt behovet av en extern rådgivare inom marknadsföring. De sökte en oberoende partner som kunde navigera i ett nytt och komplext medielandskap. Torsby kommun anlitar Act Mediebyrå som extern marknadsavdelning. Act Mediebyrå genomför analys, rådgivning, strategi, medieplanering och genomförande av olika kampanjer.