Digital marknadsföring
Marknadspartner

Behöver du en oberoende partner inom digital marknadsföring? Vi erbjuder en lösning där du kan handplocka olika spetskompetenser inom webb, digital marknadsföring, digital produktion, content och utbildning. Du får en egen projektledare och ett skräddarsytt team av specialister anpassat för dig och dina mål.

Helhetspartner

Det innebär att du får direkt tillgång till en hel marknadsavdelning och specialister inom webb, digital marknadsföring, digital produktion och content. Du som kund får en egen projektledare som jobbar proaktivt med förslag och lösningar. Allt ifrån analys, strategi, annonsering och utbildning anpassat efter varje plattform. Du kan förvänta dig ett proaktivt partnerskap med oss på Act Mediebyrå. Denna lösning är alltid skalbar över tid där du själv väljer vilka delar du vill ha hjälp med. Vi har kunder som fått hjälp med vissa tjänster och som sedan utvecklats till ett fullt partnerskap. Det finns en mängd olika vägar att gå och vi finns här som ditt bollplank och helhetspartner inom alla våra verksamma områden.

Vi har spetskompetens inom:

Dynamisk marknadsföring

Dynamisk marknadsföring handlar om att vi tar ansvar för att du får ut så mycket resultat som möjligt av din investering. Vi mäter resultat i realtid, optimerar innehåll, annonser och väljer de kanaler som ger bäst resultat. Vi flyttar helt enkelt dina pengar till de kanaler som ger bäst verkan. Vi testar annonser genom olika texter, bilder eller filmer för att lära känna målgruppen och se vad som engagerar dem.

Vi är specialister på:

Marknadspartner

Så hjälpte vi Hennickehammar

Hennickehammars Herrgård ville ha en partner som tog ett helhetsansvar för all marknadsföring när det kommer till verksamhetens tre huvuddelar konferens, privatgäster och bröllop.

Act mediebyrå tar idag ett helhetsansvar för Hennickehammars Herrgårds marknadsföring. De inkluderar drift av sociala medier, digital annonsering i Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och Google Ads. Strategiskt arbetar vi med en mediemix av digitala och traditionella medier och jobbar med dynamisk mediebudget.