Digital marknadsföring
Digital analys

Förutsättningarna för din digitala närvaro förändras fort i dagens medielandskap och vi ser till att du möter målgruppens behov. Därför analyserar vi all data och ser till att ha rätt resurser för löpande optimering i dina digitala kanaler och på din webbplats.

Förstudie

Med hjälp av en digital förstudie får du en bild av hur din verksamhet upplevs i den digitala världen. Här går vi igenom din nuvarande webb, digitala medier och Google Analytics för att samla in data och analysera insikter till projektet. Med den digitala analysen kan du utveckla din webbplats, och med sökmotoroptimering (SEO) driva mer trafik. Analysen ger dig också konkreta tips på hur du kan arbeta med content i digitala kanaler för att skapa ett behov som sedan fångas upp i Google. Detta ger oss och dig en grundlig översikt på vad som kan förbättras i din digitala närvaro. Förutsättningarna för din digitala närvaro förändras fort i dagens medielandskap och vi ser till att du möter målgruppens behov. Med hjälp av data och rätt resurser kvalitetssäkrar vi din digitala närvaro.

Hur vår digitala analys hjälper dig:

Vem har användbarhet av vår digitala analys:

Insikter från vår digitala analys:

Webbplats

Så hjälpte vi Jordells

Jordells önskemål var att deras verksamhet och varumärke ska återspeglas genom en tydlig grafisk profil, ny logotyp samt genom en ny webbplats. Genom att bearbeta en ny grafisk profil baserat på Jordells kärnvärden skapade vi ett enhetligt formspråk med färger, typsnitt och former som sträcker sig genom hela varumärket.

En stor del av varumärkesarbetet gick ut på att förmedla Jordells entreprenadtjänster med människan i fokus, vilket vi gjort genom äkta och naturliga bilder med medarbetarna i fokus. Webbplatsen ska agera som en enkel och lättöverskådlig kommunikationskanal för både nya kunder, såväl som befintliga kunder.