Digital Marknadsföring

Vi hjälper dig med digital marknadsföring

Vi på Act Mediebyrå är digitala specialister och jobbar med datadriven kommunikation i alla typer av kanaler. Som din oberoende marknadsföringspartner hjälper vi dig nå ut och synas på alla digitala plattformar.

Digitalt Erbjudande

Vi hjälper dig med digital marknadsföring i alla de stora kanalerna. Vi visar dig hur, och våra digitala specialister hjälper dig att pricka rätt i kanaler där det finns stora möjligheter att optimera och följa upp alla resultat. Vid digital marknadsföring startar vårt arbete alltid med en genomarbetad analys för att få en helhetsbild av ditt varumärke, dina förutsättningar och dina mål. Detta för att säkerställa att vi når ut med ditt budskap i rätt kanaler och vid rätt tillfälle. Analysen ligger också till grund för digitala strategier som vi skräddarsyr efter dina behov och är anpassade till digitala kanaler, webb och sökmarknadsföring.

Digital Annonsering

När vi marknadsför ditt varumärke digitalt tar vi hjälp av användardata för att se till att vi når din målgrupp, vid rätt tillfälle. Vi kan pricksäkert nå rätt personer så du får ut det mesta av din investering. Genom att få ut ditt varumärke och budskap skapar vi ett behov genom digital marknadsföring. En av de stora fördelarna med datadriven marknadsföring är att vi kan mäta alla insatser. Detta gör att vi dynamiskt kan flytta över budget till de plattformar, kampanjer och annonser som ger bäst resultat. Dessutom genomför vi alltid uppföljningar där du får ta del av all data, resultat och framtida rekommendationer. Vi finns här för dig som rådgivare och du kan alltid vända dig till oss med frågor och funderingar. Som din helhetspartner jobbar vi för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Med engagemang och spetskompetens kan vi det här med digital marknadsföring.
Marknadspartner

Så hjälpte vi Wenmec

Wenmec har gjort stora satsningar det senaste året då de bland annat investerat i ombyggnation av lokaler. För att matcha den fysiska uppgraderingen ville de även ha en ny grafisk profil och webbplats samt påbörja ett långsiktigt arbete med arbetsgivarvarumärket. Det var här vi kom in i bilden.