pr

Ikon för jobba hos oss

vad betyder pr?

PR betyder Public relations och innebär det arbete som görs för att förbättra synen på till exempel ett varumärke, produkt eller tjänst. I praktiken kan man säga att det handlar om att på olika sätt få fram sitt budskap till olika aktörer. Vi på Act Mediebyrå arbetar framgångsrikt med PR, både lokalt och nationellt. Vi har ett stort kontaktnät inom, och lång erfarenhet av, kontakt med media.

ikon för analys

varför ska du testa pr?

Svaret är att det helt enkelt är ett effektivt sätt att skapa positiv och ärlig publicitet kring ditt varumärke, din produkt eller tjänst. PR kan vara aktuellt inom alla branscher, det handlar om att hitta rätt vinkel och tidpunkt för en aktivitet. PR kan användas som en del i en marknadskampanj eller som en enskild aktivitet.

ikon för content

act mediebyrå hjälper dig

Act Mediebyrå arbetar aktivt med PR för våra kunder om det finns ett behov av och intresse för det. Vi tar fram en idé och en plan för din PR-aktivitet. Sedan genomför och instruerar  vi dig kring hur du ska göra för att få störst chans till genomslag. Vi känner till mekanismerna bakom medielogiken och har därför genomfört flera lyckade satsningar åt våra kunder. PR kan i praktiken innebära olika saker. Allt från utskick till medier till visuella kampanjer och kanske influencer marketing. Vi jobbar aktivt och flexibelt med flera olika kanaler under en kampanj.

Ikon för kontakta oss

för vem?

Det spelar ingen roll inom vilken bransch du är verksam, alla har något att berätta. Kanske firar ditt företag tre- eller 50-årsjubileum? Har ni en stark ekonomisk tillväxt eller har ni tagit fram en unik produkt?  Oavsett hur det ligger till vet vi att just ni har en historia värd att berättas. För att hitta vad som är unikt och speciellt med er genomför vi alltid intervjuer. Efter det skriver vi en text och tar fram relevanta mottagare för ditt utskick. Hör av dig om det låter intressant och vill veta mer.

kontakta oss