influencers

influencer marketing

Influencers har de senaste åren seglat upp och blivit en maktfaktor inom digital marknadsföring. Influencer marketing är idag en effektiv väg om du har en produkt eller tjänst som passar målgruppen. Vi har i flera fall framgångsrikt arbetat med influencer marketing på lokal nivå. Vi har ett nätverk av influencers som finns tillgängliga för samarbeten med olika typer av företag.

betalda samarbeten

Youtube, Instagram och bloggar är idag de största plattformarna när det kommer till marknadsföring via influencers. Egentligen passar alla typer av tjänster och produkter till marknadsföring med hjälp av influencers. Det är främst målgruppen som ska vara den rätta för att de här typen av marknadsföring ska vara optimal. Marknadsföring via en influencer uppfattas ofta som ärlig då det innebär att en person aktivt väljer att rekommendera en produkt eller tjänst till sina följare.

ärligt och äkta

Att en person med många följare på sociala plattformar väljer att dela med sig av produkter eller tjänster genom ett betalt samarbete har flera fördelar. Dels kan det uppfattas som mer ärligt än andra former av marknadsföring. Influencer marketing är dessutom optimalt att använda tillsammans med andra insatser under en kampanj. Det kan också vara en del av en PR-satsning som går hand i hand med din kampanj.

influencer i värmland?

Om du är influencer och har 1000 följare eller fler kan du anmäla dig till vår samarbetslista. Genom att anmälda dig känner vi till att du finns och kan enkelt kontakta dig om vi har en produkt eller tjänst som skulle kunna passa för ett betalt samarbete. Vi jobbar med företag inom alla branscher. Eftersom vi har kontor i Karlstad, har vi ett stort intresse av influencers med säte i Värmland och Dalarna med omnejd. Har du frågor eller vill veta mer är det bara att kontakta oss.

infuencer


profilnamn och följare


Information om följare


content

Berätta mer om ditt innehåll på sociala medier

kontakta oss