foto

Ikon för fotografering

digitalt foto

Idag utgör foto och det visuella en allt större del av kommunikationen på sociala medier. Kraven på ett tydligt bildspråk och relevant innehåll är idag nästan ett måste för att nå fram i digitala kanaler. Trots att alla idag har tillgång till en bra kamera i mobilen kan det fortfarande vara svårt att ta bra bilder som visar ditt budskap. Det kräver kunskap om både färgredigering och bildkomposition. Att en bild uppfattas som ärlig och genuin betyder inte att den ska vara oskarp eller dåligt utförd. Vi kan det här med bilder och hjälper dig gärna med att producera bilder till din webb eller sociala kanaler.

Ikon för grafisk formgivning

foto för webb

Behöver du ta nya bilder till din webb, nya personalbilder eller innehåll till Facebook eller Instagram? Då kan vi hjälpa dig med fotografering. Har du själv intresse för foto kan vi också hjälpa dig att ta fram ett bildmanér. Du kan då få hjälp med en strategi kring de bilder du ska kommunicera internt eller externt. Vi kan ta fram mallar och riktlinjer för ditt visuella språk som underlättar för dig om du själv ska producera bilder.

ikon för content

produktbilder

Vi hjälper dig att ta produktbilder till din webbsida eller annonsering. Att ta riktigt bra produktbilder kräver rätt utrustning och en genomgående tanke så att alla dina bilder följer samma manér. Annars kan det lätt uppfattas som rörigt eller amatörmässigt. Vi har kunskapen och utrustningen för att kunna ta professionella bilder.

influencer ikon

bildredigering

Att redigera en bild kan ibland vara knivigt. Kanske har du tagit en bild som du är nöjd med men får inte riktigt till känslan du vill åt. Vi har stor kunskap om bildredigering och hjälper dig att få dina bilder precis som du vill ha dom. Ibland kan det också vara aktuellt att ta bort ett visst objekt i en bild eller frilägga en viss detalj. Vi kan hjälpa dig med alla delar i bildredigeringen.

kontakta oss