filmproduktion

Ikon för film

reklamfilm

Film och rörligt material utgör idag en allt större och viktigare del av hur vi tar del av information. Det gäller både webbsidor och sociala medier eller andra digitala kanaler eller plattformar.  Film är ett enkelt och kreativt sätt att kommunicera med sin målgrupp och fördelarna med att använda sig av rörligt material är många. Vi på Act Mediebyrå producerar alla typer av filmer utifrån dina önskemål. Allt från innehåll i digitala kanaler till reklamfilm på TV eller bio.

PR ikon

varumärkesfilm

En varumärkesfilm kan användas i flera olika syften. Det är ett enkelt sätt att presentera vad ditt företag gör och vad ni står för. Den kan användas på webben, i annonseringssyfte eller vid rekrytering. En varumärkesfilm fungerar också bra som en start vid till exempel företagspresentationer eller andra events. Act Mediebyrå producerar filmer i alla längder, anpassade efter respektive kanal.

Seo ikon

informationsfilm

Vill du visa upp dina produkter eller tjänster? Då kan vi på Act Mediebyrå producera film åt dig. Kanske ska du dra igång en kampanj och annonsera digitalt? Isåfall kan en film om din produkt eller tjänst vara en viktig del av marknadsföringen. Våra filmer kan också användas internt för att förklara något eller externt på din webbsida. Dessutom är vi självklart ditt bollplank om du behöver hjälp med idéer. Hos oss kan få hjälp med allt från idé och manus till statister om det behövs.

budskap ikon

drönarfilm

Vill du ha en film med det där lilla extra? Då kan en drönarfilm vara det du letar efter. Din film får en extra dimension när du använder inslag av drönarsekvenser. Drönare är ett bra sätt att visa upp stora ytor eller byggnader på, få en lite annorlunda vinkel eller bara en riktigt snygg effekt. Vi har stor erfarenhet av att flyga drönare och följer alla regler och riktlinjer som gäller. 

Ikon för annonsering

film i sociala medier

Är du aktiv på sociala medier har du säkert märkt att film och rörligt material blir allt vanligare. Film i sociala medier blir bara mer och mer populärt hela tiden. Det är ett personligt och enkelt sätt att kommunicera med din målgrupp. Dessutom premieras rörligt material av Facebooks algoritm som avgör hur många du i slutändan når med din annonsering eller ditt innehåll.

kontakta oss