content

Ikon för text

text

Vi producerar innehållsstrategier, intervjuar, skriver artiklar och gör PR-utskick. Vi hjälper också dig att producera content till sociala medier. Oavsett vilka kanaler du är verksam i vet vi vilken typ av innehåll som funkar bäst. Vi producerar även längre texter för alla typer av sammanhang. Artiklar, interna dokument eller texter till webbsidor. 

Ikon för grafisk formgivning

grafisk formgivning

En riktigt bra grafisk profil kan användas i alla sammanhang. Att din webbplats rent visuellt hänger ihop med dina annonser, din logga, bilen och profilkläder gynnar ditt varumärke. Vi kan det här med färg och form och kan hjälpa dig att få ut det mesta av den du vill vara. Vi jobbar digitalt, med trycksaker och även animationer. Allt för att din marknadsföring ska nå fram till rätt målgrupp.

Ikon för fotografering

foto

Mycket av det som händer på sociala medier idag är visuellt. Utan ett tilltalande bildspråk kan ett innehåll i värsta fall, falla platt. Höga krav på bildcontent kan ibland vara svårt att möta upp. Vi producerar bilder till alla typer av kanaler och hjälper dig att ta fram ett bildmanér. 

Ikon för film

filmproduktion

Rörligt material utgör idag en allt större del av våra flöden i digitala kanaler. Vi producerar alla typer av filmer till samtliga kanaler. Oavsett om du vill göra en reklamfilm för tv, informationsfilmer, rörligt material till sociala medier eller kanske en drönarfilm till webben, så kan vi hjälpa dig. Vi anpassar filmen efter din målgrupp och de olika kanalerna. 

PR ikon

pr

Har du någonting du vill att alla ska känna till? Vi arbetar effektivt med PR för att du ska nå ut med ditt budskap. Vi skapar PR-utskick för att du ska få största möjliga genomslag. Ett PR-utskick kan gälla enskild händelse eller ingå i en större strategi kring kommunikationen och ditt varumärke. 

influencer ikon

influencers

Vi jobbar aktivt med influencer marketing, det vill säga marknadsföring med hjälp av influencers. Idag är influencers en stark kanal när det kommer till marknadsföring och att nå ut med budskap. I samarbete med olika influencers på lokal och nationell nivå kan du nå ut till din målgrupp väldigt effektivt. 

Webbsida, bilder, film och text

Film och annonsering