Annonsering
Linkedin

Linkedin är ett nätverk för yrkesverksamma och passar därför extra bra för marknadsföring av produkter eller tjänster mellan företag. Mer än hälften av alla tjänstemän är aktiva på plattformen och sett till målgruppen tenderar män att vara flitigare användare av Linkedin.

Linkedin som annonseringsplattform

En viktig framgångsfaktor för företag är att behålla, tilltala och rekrytera rätt medarbetare. Linkedin är en utmärkt kanal för rekryteringsannonsering. Med sitt effektiva målgruppsverktyg når du enkelt och smidigt rätt målgrupp som är kvalificerade för tjänsten, oavsett bransch. Vi kan styra annonserna mot specifika yrkestitlar, branscher, utbildningar och företag vilket resulterar i en lättarbetad rekryteringsprocess som sparar tid.

Stärk ditt varumärke med Linkedin

Linkedin är det mest träffsäkra och relevanta sociala mediet för B2B. Här kan du komma i kontakt med andra yrkesverksamma och publicera information så som jobb, nyheter och artiklar. Linkedin är en perfekt kanal för ditt företag att marknadsföra sig på och komma i kontakt med andra personer och företag inom branschen. Det är en stor fördel för arbetsutveckling. Som annonsplattform är Linkedin ett mycket användbart verktyg. Här kan du kan rikta uppmärksamhet mot ditt företag samt verksamhetens tjänster och produkter till rätt målgrupp. Plattformen ger dig möjligheten att berätta om företagets kultur, engagera dina följare och nå ut till potentiella kunder.

Därför ska du synas på LinkedIn

Annonsering

Så hjälpte vi Skandiamäklarna

Skandiamäklarna Karlstad ville ha hjälp med att lyfta sitt lokala varumärke i digitala kanaler samt att skapa och annonsera rekryteringsannonser. Act Mediebyrå har skapat content och annonser till en rekryteringskampanj med målet att hitta nya mäklare till Skandiamäklarnas kontor i Karlstad. Dessutom jobbar vi med att stärka det lokala varumärket. Vårt ansvar är att fylla deras digitala och sociala kanaler med intressant innehåll samt sköta annonsering, resultatmätning och optimering.