Annonsering
Google Ads & YouTube

Vi annonserar på Google vilket är en väldigt stark kanal när det kommer till marknadsföring. En annonseringskampanj kan till exempel börja med betald annonsering i sociala kanaler och sedan kan söktrafiken fångas upp med hjälp av annonsering på Google.

Google Ads

Idag Googlar 90 % av svenskarna innan de genomför ett köp. Det här gör plattformen till en mycket effektiv annonseringskanal. Därför är det också viktigt att synas på rätt sökord. Det kan vara hård konkurrens på det organiska söket och därför är det viktigt att sökoptimera din webb och se till att du rankar högt på dina relevanta sökord.
Vi sätter självklart även upp konverteringspunkter för att kunna mäta konverteringarna. Vi är certifierad Googlepartner, vilket innebär att du kan känna dig säker på att vi vet vad vi gör.

Google Ads Display

Med Google Display kan du annonsera banners och synas på utvalda sidor. Du kan välja placera dina annonser på sidor som är relaterade till ett visst ämne eller välja specifika webbplatser. Detta genererar i regel många exponeringar och klick till en låg kostnad. Om sökvolymen är låg eller kostnaden per klick är dyr på sökannonseringen, är Google Display ett perfekt komplement för att nå ut till potentiella kunder.

Google Ads Video

Youtube sett till det dagliga användandet har varit på en uppåtgående kurva de senaste åren och fortsätter ta mark. 8 av 10 har använt Youtube det senaste året och det är en bra kanal för att bygga sitt varumärke på samt för att nå räckvidd. Annonsering på Youtube är också ett effektivt sätt för dig som vill skapa ett engagemang och påverka din målgrupp över tid.

Google Ads Search

Med sökannonser på Google ads når du dina potentiella kunder träffsäkert med rätt sökord. Sökordsannonsering är ett utmärkt komplement som försäljningskanal om du vill driva trafik till din webbplats. Vårt certifierade Google-team är experter på att skapa relevanta kampanjer till din målgrupp som uppnår goda resultat från Google.

Google Shopping

Har du en e-handel och vill ta din försäljning till en ny nivå? Låt dina produkter synas på Google Shopping för att öka din försäljning. När du annonserar på Google Shopping syns dina produkter med bild, pris och relevant information vid sökresultatet – perfekt för att nå rätt kund vid rätt tillfälle.

Annonsering

Så hjälpte vi Branäs

Branäsgruppen har valt att ta hjälp av en extern aktör när det kommer till marknadsföring i de digitala kanalerna för Branäsgruppens samtliga anläggningar. Idag annonserar Act Mediebyrå digitalt åt företagets två största anläggningar Branäs och Kungsberget. Uppdraget till Act Mediebyrå var att öka försäljningen online med fokus på barnfamiljer. Vi har även tagit fram marknadsplaner samt gjort inköp av samtliga medier åt Branäsgruppen.