Annonsering

Annonsering i digitala medier

Vi är digitala specialister och annonserar på de flesta digitala plattformarna. Med hjälp av användardata utgår alltid ifrån vart din målgrupp befinner sig och hur deras aktivitet ser ut. Med hög precision kan vi pricksäkert nå rätt målgrupp och få ut det mesta av din investering. Vi jobbar dynamiskt och ser alltid till att fokusera på de plattformar och innehåll som levererar bäst.

Digital annonsering

Mediebranschen är i ständig utveckling med nya uppdateringar och funktioner. Det är många som vill annonsera på internet och konkurrensen om utrymmet ökar. Då gäller det att vara uppdaterat om läget. Vad händer med Facebook? Hur ser de senaste trenderna på Instagram ut? Hur kan man annonsera på TikTok? Och vilka är fördelarna med att finnas på LinkedIn? Vi på Act Mediebyrå har stor kunskap och många års erfarenhet av att jobba med de olika annonseringsverktygen och hjälper dig på vägen.

Sociala medier

Vi jobbar med annonsering i de stora etablerade digitala plattformarna som Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, TikTok och Snapchat men även med nyare former av betald annonsering som influencersamarbeten. Dessutom har vi såklart stenkoll på de traditionella medierna som tv, radio, bio, utomhusreklam, tidningar och andra tryckta medieformer.

Betald annonsering

Idag räcker det inte alltid med att finnas i digitala kanaler och publicera i flödet. Vissa lyckas med detta men oftast behövs en skjuts från betald annonsering för att nå ut ordentligt. Vi har experter som är specialiserade på betald annonsering i de digitala kanalerna och de traditionella medierna. All vår annonsering baseras på din målgrupp och vilka digitala plattformar de befinner sig på. Därför gör vi alltid analyser där vi kartlägger vilka du vill nå och vilka plattformar din målgrupp befinner sig på.

Mätbar annonsering

Med hög precision kan vi nå precis de grupper du vill för att få ut det mesta av din medieinvestering. Vi jobbar dynamiskt och flyttar budget kontinuerligt allt eftersom vi ser hur de olika kanalerna levererar. Vår affärsidé bygger på att vi är ärliga och transparenta, där du betalar för vår arbetsinsats och för den faktiska medieinvesteringen.

Dynamisk annonsering

Eftersom vi hela tiden jobbar med mätbarhet kan vi med stor precision följa och utvärdera dina medieinvesteringar. Vi optimerar kontinuerligt och ser vilka kanaler som levererar bäst gentemot investerad budget. Därför kan en annonseringsplan hos oss börja brett i många kanaler och ibland sluta i en eller två kanaler som fungerat bäst mot målgruppen. Hos oss blir din plan levande och uppdateras hela tiden utifrån utvecklingen under kampanjen.

Flexibla kampanjer

Under en kampanj jobbar vi mot olika målsättningar och konverteringsmål, beroende på hur dina förutsättningar och mål ser ut. Du som kund har olika behov och vi anpassar oss efter just dina mål och för att försäkra oss om att vi lägger rätt resurser på rätt kanaler. Hör av dig till oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med något.

Annonsering

Så hjälpte vi Branäsgruppen

Idag annonserar Act Mediebyrå digitalt åt företagets två största anläggningar Branäs och Kungsberget. Uppdraget till Act var att öka försäljningen online med fokus på barnfamiljer.

Act Mediebyrå jobbar med annonsering i de digitala kanalerna och Googles produkter. Vi annonserar, mäter, optimerar och jobbar dynamiskt utifrån den annonseringsstrategi vi tagit fram. Under säsongen 17/18 ökade försäljningen med 50 % jämfört med året innan med samma budget.