våra tjänster

ikon för content

marknadsföring

Act Mediebyrå jobbar med alla typer av marknadsföring i samtliga kanaler. Såväl digitalsom print, tv eller radio. All vår annonsering baseras på din målgrupp och hur deras aktivitet ser ut på nätet och offline. Med hög precision kan vi nå precis de grupper du vill för att få ut det mesta av din investering. 

Ikon för text

content

Vi producerar content, alltså innehåll, i form av text, film, bilder och grafiska profiler till alla typer av företag. Kanske vill du ha en ny logga, grafisk profil eller bilder till din webb? Eller så behöver du en plan för vad och hur du ska publicera i sociala medier?

Webbutveckling ikon

webbutveckling

Behöver du en ny webbsida? Vi designar, bygger och sökmotoroptimerar din webbplats för att du ska bli sökbar och relevant.  Sitter du idag på en omodern hemsida som behöver göras med modern och användarvänlig så kan vi hjälpa dig. Alla våra webbar är enkla att uppdatera själv så att du kan sköta driften själv om du vill. När vi har byggt klart din webb utbildar vi dig och visar hur du på bästa sätt ska ta hand om din webb. 

Ikon för utbildning

kunskap

Vi skräddarsyr utbildningar till dig som vill lära dig mer om annonsering i digitala och sociala medier. Våra utbildningar passar alla och du behöver inte ha några förkunskaper. Våra utbildningar är mycket uppskattade oavsett vad och hur mycket du vill lära dig. Facebook och Google är två av de plattformar vi pratar om när vi håller våra utbildningar men vi utgår alltid ifrån sina behov och förutsättningar när vi planerar en utbildning.