Digital marknadsföring

I ett allt snabbare medielandskap kan det vara svårt att sticka ut och nå fram. Vi är digitala specialister och jobbar med datadriven marknadsföring i samtliga kanaler.

Annonsering

Vi genomför målgrupps- och medievalsanalyser som ligger till grund för all annonsering. Varför chansa när du kan träffa mitt i prick.

Webb

I djungeln som är internet krävs det att en webbplats är optimerad för att maximera potentialen. Detta görs via SEO och SEM, något vi är experter på.

Film och foto

Det är en sak att skapa innehåll, och en annan för att faktiskt nå resultat. Vi skapar innehåll som engagerar din målgrupp och ser till att materialet genomsyras av din verksamhet.

Innehållsproduktion

Vi kan det här med innehåll på digitala medier och hjälper dig anpassa din digitala närvaro genom relevant och engagerande content. Vi producerar genomtänkt innehåll, med rätt tonalitet utifrån ert varumärke.

Grafisk produktion

Din grafiska identitet är avgörande för att bygga ett starkt varumärke. Vi hjälper dig forma ditt varumärke genom grafisk produktion. Genom att skapa en tydlig grafisk profil och logotyp stärks igenkänningsfaktorn i din verksamhet.

Utbildning

Det digitala medielandskapet kan vara både svårförstått och svårnavigerat, därför har vi många och informativa utbildningar i allt från annonsering till SEO. Vi skräddarsyr våra utbildningar vilket innebär att de passar alla. Du behöver därför inte ha några förkunskaper.