Marknadsföring

Lär känna Sara Gunnarsson

Uppsalabon som hamnade i Karlstad och är idag senior specialist inom marknadsföring i sociala medier.

Låt oss presentera Sara Gunnarsson, vår eminenta kollega som tagit sig hela vägen från Uppsala till soliga Karlstad. Hon studerade kommunikation vid Högskolan i Gävle tills hon hamnade på Karlstads universitet och resten är historia. Men, hur hamnade Sara på Act egentligen?

– Tro det eller ej, men passande nog såg jag en Facebook-annons om att Act sökte någon som kunde jobba inom sociala medier och annonsering. Detta var 2018 så det är snart dags för stort 5-årsjubileum, berättar Sara.

Idag är Sara ansvarig för Paid Social och jobbar med strategier, copy, kampanjer och som projektledare. Hon drivs av att hela tiden leverera bättre resultat för våra kunder och berättar också;

– Bland det bästa med jobbet är mina kollegor! Dagarna hade inte varit hälften så roliga om jag inte jobbat med så härliga personer. Vi skrattar väldigt, alltså väldigt mycket tillsammans och det är alltid kul att jobba i team.

Förutom familjehäng med sambon Oskar och dottern Selma på 1,5 år umgås hon gärna med vänner, reser och tränar – även om det inte hinns med lika mycket nuförtiden (eller räknas det som träning att springa efter dottern Selma?).

– Jag är en livsnjutare av rang, så ägnar mig åt allt som är härligt i livet. Är väldigt matintresserad så älskar att både laga och äta mat. Att testa nya restauranger är ett måste och ett gott glas vin/bubbel skadar inte heller, säger Sara.

Ja, det är vår bubbliga Sara det!

3 snabba med Sara:

Katt eller hund
Solsemester eller skidsemester
Hockey eller fotboll

Fler artiklar