Marknadsföring

Lär känna Samuel Nielsen

En stjärna på både fotboll och sociala medier, en toppenkombo om du frågar oss!

Samuel Nielsen kommer från Ulvsby och har pluggat online marknadsföring på Medieinstitutet. När det var dags för praktik så hamnade han hos oss i 20 veckor.
– Efter en väldigt rolig och lärorik praktik fick jag möjligheten att fortsätta min resa på Act Mediebyrå i form av en anställning. Med praktik inräknad har jag varit här sedan september 2021, så 2 år nu, berättar Samuel.

Sedan start har Samuel varit inriktad på sociala medier, närmare bestämt annonsering på plattformar som Meta, Snapchat och Tiktok.
– Som specialist paid social, annonserar jag åt våra kunder på sociala medier men också med deras organiska content. Ibland händer det även att jag är ute och utbildar våra kunder inom annonsering och sociala medier, säger Samuel.

Förutom att arbeta med sociala medier så spelar Samuel även i Karlstad Fotboll vilket fungerar bra i kombination med att jobba på Act Mediebyrå.
– Man kan själv pussla ihop sina dagar och lägga upp arbete som det passar. För mig funkar det hur bra som helst att kombinera min idrott/fotboll med jobbet, säger Samuel.
Utöver detta nämner han att det är en väldigt utvecklande och lärorik miljö där vi alla hjälper varandra att utvecklas och bli bättre inom många olika områden, en stor frihet! När det inte är träningar och bortamatcher så hittar han gärna på saker med familj och vänner.

3 snabba med Samuel:

Katt eller hund
Solsemester eller skidsemester
Hockey eller fotboll

Fler artiklar