Marknadsföring

Lär känna Samuel Andrésen

Vår eminenta content producer som tog sig från Bohuslän till soliga Karlstad.

Samuel är 25 år och kommer ifrån Norra Bohuslän, närmare bestämt Bullarebygden. En liten pärla som många kanske inte hört talas om. Men från Bullaren till Karlstad tog han sig för att plugga Visuell kommunikation och design vid Karlstad universitet. Men hur hamnade han på Act egentligen?

– Jag har tidigare haft praktik på Act och sedan varit i väg ett tag och jobbat som marknadskoordinator. Men kom tillbaka till Act för att jobba mer inriktat med innehållsproduktion för kunder, säger Samuel.

Nu jobbar Samuel som content producer och filmar, fotar, klipper och bearbetar all typ av material för webb, sociala medier och annonsering.
– Det bästa med jobbet är mina kollegor och variationen på projekt. Man får ständigt vara uppdaterad inom medievärlden och lär sig väldigt mycket, berättar Samuel.

När Samuel inte fotar och filmar på jobbet så umgås han gärna med vänner och familj. Gärna i naturen nära vatten på en klippa med en kopp kaffe i handen. Det blir också ett och annat gympass eller en padelrunda när tid ryms.

3 snabba med Samuel:

Katt eller hund
Solsemester eller skidsemester
Hockey eller fotboll

Fler artiklar