Marknadsföring

Lär känna Mikaela Lauri!

Idag presenterar vi vår kära kollega Mikaela Lauri, göteborgaren som har hittat hem i soliga Karlstad.

Mikaela är 27 år och kommer ursprungligen från Göteborg, men började plugga Kommunikation och PR på Karlstad Universitet. Under studierna fick hon tillfälle att praktisera på Act vilket ledde till en anställning. Nu har hon bott i Karlstad med sin sambo i 4,5 år och trivs som fisken i vattnet!

Mikaela är digital strateg hos oss på Act och har fokus på annonsering på Google och Sociala medier, samt jobbar med SEO och SEM. Hon håller också i utbildningar inom dessa kategorier.
– Det som är allra roligast med jobbet är såklart kollegorna och de varierande arbetsuppgifterna. Eftersom det är olika projekt får man utvecklas inom många områden, det är en stor frihet, säger Mikaela.

När hon inte jobbar är hon gärna ute i naturen med sin hund Buster, umgås med nära och kära samt har ett intresse för god mat och sport. Den stora frågan är egentligen om Mikaela hejar på Frölunda eller Färjestad?
– Om du frågar pappa är det givna svaret Frölunda men nu måste jag faktiskt erkänna att jag håller på Färjestad som den Karlstadbo jag är.

3 snabba med Mikaela:​

Katt eller hund
Solsemester eller skidsemester
Hockey eller fotboll

Mikaela Lauri på Act Mediebyrå

Fler artiklar