Marknadsföring

Lär känna Johan Kullberg

Bergsslagskillen som älskar digitala medier och fotboll

Nu är det dags att presentera vår kollega Johan Kullberg som varit hos oss i snart sju år. Som 20-åring flyttade han till Karlstad från sin hemstad Filipstad och började studera Media och kommunikation på Karlstad Universitet. När det var dags att söka praktik visste Johan att han ville in på ett företag som var rätt i tiden med just digitala medier. Vilket gjorde att han landade just hos oss! Praktik ledde till anställning hösten 2015.
– Det finns många fördelar med jobbet, man får påverka sin egen roll och arbetsbeskrivning men också arbetet med fantastiskt roliga produkter som betald annonsering i sociala medier och Google, säger Johan.

Johan började sin anställning som säljare och digital strateg. Sen dess har han utvecklats i sin roll och 2021 tog han klivet till operativ chef.
– Det bästa med jobbet är såklart kollegorna, vi har det väldigt roligt tillsammans och jag utvecklas både som person och yrkesmässigt, säger Johan.

På fritiden umgås Johan med sin sambo Li och dottern Klara, gärna ute i naturen runt omkring Värmland. När tiden finns så kollar han gärna också på sport, specifikt engelsk fotboll där Chelsea är laget i hjärtat.
– Jag gillar dessutom att träna, både löpning och cykel.

3 snabba med Johan:

Katt eller hund
Solsemester eller skidsemester
Hockey eller fotboll

Fler artiklar