Marknadsföring

Lär känna Astri Persson Kvale

Det här är vår praktikant, Astri. Den soon-to-be formgivaren från Sunne.

Det här är Astri, 28 år gammal, som bor i sagolika Sunne – mer exakt på en gård i Västra Ämtervik med sambo och sina fyrbenta vänner. Astri har sedan tidigare en examen inom sociologi, men kände att samhällsintresset skulle få komma ännu mer till uttryck om det kombinerades med den kreativa ådran. Hon studerar nu en yrkeshögskoleutbildning som Grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska.

Men hur kom Act in i bilden?

– Som studerande på Brobygrafiska har jag möjligheten att komma ut i branschen och se hur man arbetar på riktigt via praktik. Act Mediebyrå var högt upp på önskelistan som praktikplats eftersom deras bredd av kompetens och projekt lockade. Jag blev därför väldigt glad när möjligheten fanns till att ta emot mig.

Under Astris 10 veckors praktik kommer hon få hålla på med grafisk design, grafisk produktion och innehållsproduktion.

– Det kommer bli väldigt spännande att både utmanas och utvecklas! Jag ser fram emot att ta del av Acts olika projekt både inom det grafiska, men också film- och fotoprojekt.

På fritiden är Astri en riktig secondhand-fantast! Hon fyndar gärna unika prylar och plagg, men gillar också att fotografera och lyssna på härlig 60- och 70-talsinspirerad musik.

3 snabba med Astri:

Katt eller hund
Solsemester
eller skidsemester
Hockey eller fotboll eller inget

Fler artiklar