Lina Johansson

Jag är en 36-årig tvåbarnsmamma som trots 17 år borta från hemorten Munkfors fortfarande pratar som en bybo. Efter att ha jobbat med visuell kommunikation i butik merparten av mitt yrkesverksamma liv tog jag våren 2018 en fil.kand i Kommunikation & PR. Innan jag började på Act Mediebyrå jobbade jag som marknadsassistent hos en Karlstadbaserad elektronikdistributör vilket gav mig en bred ingång till kommunikationsområdet. Jag tror också att min tidigare erfarenhet med allt ifrån jobb med telefonförsäljning, säsongsjobb på krabbfabrik till ett år som au pair har hjälpt mig att förstå olika branscher och vikten av god kommunikation.

På Act Mediebyrå jobbar jag med digitala strategier och kommer främst hjälpa våra kunder med drift av sociala medier och Googles produkter. Jag gillar uppföljning, analys och att se hur en liten förändring i bästa fall kan skapa ett stort resultat. I tidigare yrkesroller har jag jobbat nära mina kollegor men även externa partners. Jag ser mycket fram emot att skapa relationer med kunder och lära mig mer om just deras verksamhet.

Utanför jobbet spenderar jag mycket tid med mina barn. Helst tar jag med dem ut i skogen eller på en enkel picknick på någon av stadens fina strandbryggor. Jag älskar livespelningar, helst med fina vänner i kombination med en fantastisk middag och tillhörande dryck. Kvällen efter livespelningen ligger jag gärna i soffan framför en bra serie eller film. Tyvärr måste en eller flera i rollbesättningen sätta livet till på något grymt sätt om jag ska hålla intresset uppe. Min främsta hobby är kort och gott livsnjuteri!