Jennie Jonsson

Verksamhetsutvecklare
070-58 58 057
jennie@actmediebyra.se
Positiv och nyfiken värmländska med kundens bästa i fokus. Utveckling och resultat är största drivkrafterna. Över 15 års erfarenhet av bland annat arbete med ungas attityder och entreprenörskap som regionchef för Ung Företagsamhet Värmland. Jag har även varit vd för ett värmländskt bokförlag och marknads- och försäljningschef på ett IT-företag. Jag driver även eget företag och e-handel. Ytterligare har jag arbetat med stora projekt, t ex ett av Värmlands största näringslivsevent, 100° KARLSTAD samt arbetat med strategiskt kompetensförsörjning för IT-branschen på Compare. Min breda bakgrund gör att jag har en bra förståelse för dig och ditt företags affär.
Min fil. kand. examen i medie och kommunikation och mag. examen i projektledning har jag också nytta av i mitt arbete på Act Mediebyrå där du träffar mig i rollen som verksamhetsutvecklare. Jag fokuserar för det mesta på Act Mediebyrås interna processer, utveckling och projektledning.
Förutom mitt arbete får jag min energi av min familj och vänner, av att ta en roadtrip, bolla nya affärsidéer, och träna min rottiskille Qharat.