Jennie Jonsson

Positiv och nyfiken värmländska med kundens bästa i fokus. Utveckling och resultat är största drivkrafterna. 15 års erfarenhet av bland annat arbete med ungas attityder och entreprenörskap som regionchef för Ung Företagsamhet Värmland. Jag har även varit vd för ett värmländskt bokförlag, marknads- och försäljningschef på ett IT-företag, drivit eget företag och egen e-handel. Ytterligare har jag arbetat med stora projekt, t ex ett av Värmlands största näringslivsevent, 100° Karlstad samt arbetat med strategiskt kompetensförsörjning för IT-branschen på Compare. Min breda bakgrund gör att jag har en bra förståelse för dig och ditt företags affär.
Min fil. kand. examen i medie och kommunikation och mag. examen i projektledning har jag också nytta av i mitt arbete på Act Mediebyrå där du träffar mig i rollen som affärsutvecklare, projektledare, kreativ strateg, varumärkesbyggare men även i rekryteringsfrågor, PR och e-handel.
Förutom mitt arbete får jag min energi av min familj och vänner, av att ta en roadtrip, bolla nya affärsidéer, inreda vårt nybygge och träna min rottiskille Qharat.