Georgina Zatarain

Jag är en nyfiken och driven person som tycker om att jobba med människor. Under min resa som marknadsförare har jag arbetat inom flera olika områden, bland annat inom reklam och eventmarknadsföring. Jag älskar att jobba nära kunder och komma nära verksamheten, på så sätt kommer jag hela tiden på nya idéer och möjligheter för våra kunder att synas.

Mina huvudsakliga uppgifter på Act Mediebyrå är att skapa lönsamma strategier för våra kunder inom annonsering på sociala medier och Googles nätverk. Jag arbetar med optimering av kampanjer genom att analysera data och följa upp resultat vilket bidrar till ständig förbättring av resultat.

Jag kommer ursprungligen från Mexiko, men har till största del studerat och arbetat i Kalifornien. Jag flyttade till Sverige 2018 och har sedan dess utforskat Sverige och kulturen här. Min fritid spenderar jag helst tillsammans med familj och vänner, gärna genom en bra film. Jag älskar att träna, oavsett om det är yoga eller dans, samt att lyssna på så många podcasts som möjligt. Konst och kultur är också något som ligger mig varmt om hjärtat.