Anna Tjäder

Digital Redaktör
0542033468
anna@actmediebyra.se

Har en stor passion för berättande i olika former och älskar att få vara med och skapa historier oavsett uttryck. Född och uppvuxen i Värmland och hämtar gärna inspiration från naturen.

De senaste tio åren har jag jobbat som journalist inom både TV, radio och på olika tidningar som bland annat reporter, fotograf och chefredaktör. Med min erfarenhet från mediebranschen har jag en bred kunskap om, och ett stort intresse för samspelet mellan media och näringslivet, den offentliga sektorn, föreningar och organisationer.

Jag har en magisterexamen i statsvetenskap med inriktning mot offentlig förvaltning och en fil. kand i journalistik med fokus på rörlig bild från Göteborgs Universitet. Tidigare har jag bland annat jobbat på Sveriges Television, Sveriges Radio och Tv4.

På Act Mediebyrå jobbar jag med text, PR, film och foto för att skapa innehåll till våra kunder. Är en lösningsfokuserad, effektiv och positiv person som alltid försöker lösa de situationer som uppkommer.

I övrigt är musik, tv-serier och böcker sånt som jag gärna lägger tid på när jag inte är på jobbet och det är främst riktigt läskiga historier och akustiska gitarrer som gäller.