Karriär

Nu söker vi en projektledare

Är du vår nya projektledare?

Är du en person som tycker om att utveckla kunder och har lätt för att leda team? Vi vill stärka vårt team av projektledare och letar efter en driven och strukturerad medarbetare. Du är en lagspelare och tycker om att hjälpa andra. Vi letar efter dig som vill skapa långsiktiga affärsrelationer och hållbara affärer tillsammans med våra kunder.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en rolig och omväxlande roll i ett välmående bolag. Du får själv påverka din arbetsbeskrivning och tanken är att du får välja uppgifter utifrån dina styrkor och intressen, inom ramen för din projektledarroll. Du är omgiven av nio kompetenta, nyfikna och hjälpsamma kollegor som hjälper dig, och i förlängningen våra uppdragsgivare.

Act Mediebyrå
Vi är ett företag i ständig utveckling som skapar kreativa lösningar tillsammans med våra kunder.
Vi erbjuder digitala specialister inom webb, grafisk produktion, foto, film, text och digital marknadsföring. Vi är oberoende rådgivare och genomförare med fokus på nytta för kunden. Vi brinner för att skapa värde och resultat.

Det finns så många valmöjligheter inom marknadsföring och vår ambition är att förenkla vardagen för våra kunder. Vi hjälper dem att välja rätt marknadsföring och att genomföra. Vissa kunder anlitar oss som helhetspartner och då fungerar vi som deras marknadsavdelning. Andra köper spetskompetens vid behov.

Beskrivning av rollen
Du får en varierande roll med många olika arbetsuppgifter som kundkontakt, projektplanering, projektledning och affärsutveckling.

I din roll som ingår att: 

Vi tror att du:

Nyfiken?
Hör gärna av dig till oss och ansökan genom att fylla i formuläret.

Skicka in din ansökan

Bifoga CV och personligt brev
Bifoga personligt brev