Så hjälpte vi
Tentipi​

Tentipi är företaget med huvudkontor i Sunne som tillverkar och säljer tält över hela världen. Med en egen fabrik i Kina och ytterligare ett kontor i Moskosel har de nischat dig mot event och adventure-upplevelser och erbjuder ett brett sortiment mot både privatkunder och B2B. Med 30 anställda i Sverige och 40 i Kina kan de titta tillbaka på en mycket framgångsrik utveckling.

Uppdrag och lösning

Tentipi producerar och säljer tält globalt och hade behov av att lära sig mer om digital marknadsföring. De ville få en större förståelse för de olika annonserings- och analysverktygen för att bättre kunna välja vilka kanaler de skulle satsa på i sin marknadsföring. Tentipi ville även arbeta mer med sökmotoroptimering för att få fler besökare till sin webb.
Act Mediebyrå tog fram ett utbildningspaket åt Tentipi som utgick ifrån deras befintlliga kanaler. Över flera dagar och med flera deltagare från Tentipi gick vi sedan igenom Google Ads, Google Analytics, Facebooks Business Manager samt Youtube och Instagram. Dessutom ville Tentipi lära sig mer om SEO så vi byggde en skräddarsydd utbildning utifrån kundens önskemål som grundligt gick igenom hur man effektiviserar sökmotoroptimering. Genom att hela tiden arbeta skarpt utifrån befintliga konton kunde vi hjälpa kunden att öka förståelsen för annonsering i sociala medier samt göra deras befintliga arbete ännu mer effektivt.