Så hjälpte vi
Hyrbilar i karlstad​

Hyrbilar i Karlstad är aktören som hyr ut bilar till såväl privatpersoner som företag. Med säte i Karlstad erbjuder de biluthyrning under både kort och längre tid. Som kund kan du välja mellan personbilar, skåpbilar och minibussar. Hyrbilar i Karlstad erbjuder också ett stort utbud av miljösmarta elbilar.

Uppdrag och lösning

Med sitt erbjudande om hyrbilar till privatpersoner och företag behövde Hyrbilar i Karlstad hjälp med att mer effektivt nå ut till nya kunder. De har själva inte tiden eller kunskapen att utföra ett aktivt marknadsföringsarbete och har också behov av rådgivning kring vart marknadsbudgeten ska investeras.
Act Mediebyrå har byggt en ny webbsida åt Hyrbilar i Karlstad som är SEO-anpassad för att möta upp ett sökbehov. Efter målgrupps- och medievalsanalys landade vi i att Hyrbilar i Karlstad ska vara aktiva på de sociala kanalerna samt på Google. Act Mediebyrå driftar annonsering och innehåll i de sociala kanalerna samt producerar innehåll som filmer och bilder. Vi har tagit fram och arbetar mot målgrupper som är relevanta för deras erbjudande.