hennickehammars herrgård

Hennickehammars Herrgård är en pärla i Värmländska Bergslagen. Strax utanför Filipstad precis intill sjön Hemtjärn tornar herrgården upp sig. Här erbjuds du som privatgäst en avslappnande och naturnära upplevelse med allt från god mat till, spaupplevelser och tillfälle till rekreation. Hennickehammars Herrgård är även en populär destination för konferens och bröllop för gäster från hela landet.

uppdrag

Hennickehammars Herrgård ville ha en partner som tog ett helhetsansvar för all marknadsföring när det kommer till verksamhetens tre huvuddelar konferens, privatgäster och bröllop. Man ville ha en aktör som arbetade med traditionella som digitala medier för att på mest kostnadseffektivt sätt nå ut till sina målgrupper.

lösning

Act mediebyrå tar idag ett helhetsansvar för Hennickehammars Herrgårds marknadsföring. De inkluderar drift av sociala medier, digital annonsering i Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och Google Ads. Strategiskt arbetar vi med en mediemix av digitala och traditionella medier och jobbar med dynamisk mediebudget. Vi genomför uppdateringar och underhåll av webben och ansvarar för mediestrategi, markandsplan och medieköp. Vi rekryteringsannonserar och producerar dessutom film, text och bild till digitala kanaler samt traditionella medier.

kontakta oss