Så hjälpte vi
Friskis & Svettis

Friskis&Svettis Karlstad är en stolt ideell förening som erbjuder en av Karlstads modernaste träningsanläggningar. Med stor yta för fri träning, träningspass samt ledarledda pass är det ett komplett gym. Friskis&Svettis Karlstad vill ge möjlighet till och inspirera andra att hitta sin egen träningsglädje.

Uppdrag och lösning

Friskis&Svettis Karlstad har gjort stora satsningar och investerat i större träningslokaler för att vara en attraktiv plats för sina medlemmar. Därför blev målsättningen att öka antalet medlemmar i föreningen för att fylla upp den större kostymen och skapa ännu mer träningsglädje för alla. Detta mål skulle uppnås genom ökad synlighet i sociala- och digitala kanaler.
Vid en uppstart satte vi upp gemensamma mål för antal nya medlemmar samt nya följare i sociala medier. Vi skapade en content- och kampanjstrategi som lade grunden för ett löpande arbete med digital annonsering. Fokus låg på varumärkesbyggande marknadsföring, med anpassade budskap för att nå nya målgrupper. I tät dialog med Friskis&Svettis Karlstad, som skapar eget content, ser vi till att bidra med idéer och drift av annonsering i sociala kanaler samt på YouTube.