fina mig

Fina mig är det familjeägda e-handelsföretaget med säte i Hedemora. Företaget specialiserar sig på professionell salongshudvård med ett stort utbud av kvalitativa hudvårdsprodukter.

uppdrag

Fina mig behövde hjälp med att analysera sin målgrupp och att nå ut till den. Vi fick uppdraget att ta fram en strategi, genomföra annonsering och producera innehåll till Facebook, Instagram, Google Ads och nyhetsbrev. Behovet av att stärka kommunikationen ytterligare resulterade i att vi tagit fram ett manér för hur deras grafiska och visuella kommunikation ska se ut. Act mediebyrå fick i uppdrag att ta fram en grafisk manual och ett bildmanér år Fina mig.

lösning

Genom målgrupps- och medievalsanalyser skapade vi en strategi för annonsering och content i digitala medier. Arbetet resulterade i varumärkes- och konverteringsdrivande trafik till finamig.se. Fortsättningsvis arbetade vi fram bilder med rätt tonalitet och en grafisk manual som andas de värden Fina mig vill förmedla. Vi har gjort den visuella kommunikationen mer sammanhängande. Den grafiska manualen och bildmanéret genomsyrar företagets interna och externa kommunikation.

Produkt från Fina mig
Fina mig mockup
Fina mig produkt

kontakta oss