Så hjälpte vi
Beyond by Borgelid

Roger Borgelid har jobbat i över 30 år som fotograf och fångat fantastiska ögonblick runt om i världen med sin kamera. Framför allt har Roger fokus på exklusiva natur-och resemotiv och prisbelönades dessutom av National Geographic Traveler med en av de bästa resebilderna 2020. Med sina bilder fångar han människor och natur på ett magiskt och berättande sätt. Rogers fotografier och konst visas både upp i lokal och internationell press, samt i offentliga verksamheter.

Uppdrag, lösning och resultat

Roger Borgelid önskade en ny webb där hans portfolio med fotografier ska sätta tonaliteten. Vackra miljö-och personfoton ska genomsyras genom hela webben och visa vad Beyond by Borgelid har att erbjuda. Rogers portfolio, berättelser och offentlig konst ska vara tydligt framträdande. Webben ska också bygga upp en personlig känsla genom berättande bilder och inslag.
Act Mediebyrå har tillsammans med Roger Borgelid skapat en ny webb med en äkta känsla där fotografierna får tala för sig. Vid första anblick på webben möts man av vackra miljöbilder från Roger Borgelids portfolio som skapar ett professionellt men personligt bemötande. Under fliken ”stories” berättar Roger själv om sina upplevelser i samband med fotografierna vilket ger besökaren en större inblick i hans arbete. Utöver bilder så har vi valt gult som den primära färgen, den sticker ut ur mängden och leder besökaren till de viktiga elementen så som kontaktsidan. De tre kategorierna portfolio, berättelser och offentlig konst visas också tydligt på webben där den gula färgen återigen sticker ut som knappval. Det gör att webben är lättöverskådlig och verkar som Rogers kommunikationskanal på ett enkelt vis. Utöver webbarbetet har Act Mediebyrå också hållit i tre utbildningar inom content, annonsering och webb. Detta för att Roger själv ska kunna styra arbetet med hans varumärke och webb vidare.
Genom en god kommunikation med Roger Borgelid har vi utformat webben enligt önskemål där hans vackra fotografier och kunskap tydligt kommer fram. Webben ska verka som en inspirerande portfolio för samtliga besökare, men också nya kunder inom offentlig verksamhet.